Losos u bijelom umaku

Losos u bijelom umaku

  • Blitva 300 grama
  • Losos 200 grama
  • Luk 30 grama
  • Šampinjoni 80 grama
  • Češnjak (2 režnja)
  • Cherry rajčica 30 grama
  • Maslac 20 grama
  • Kiselo vrhnje ili mileram (2-3 jušne žlice)
  • Senf 1 mala žličica
  • Začini: sol, ružmarin, bosiljak i papar.

Blitvu posebno skuhati i procijediti. Losos zapeći na grill tavi ( može bilo koja) sa svake strane i maknuti. Zatim dodati maslac, crveni luk, češnjak i šampinjone. Podliti malo vodom ili temeljcom od juhe. Propirjati i dodati senf, začine, vrhnje ili mileram i skuhanu blitvu. Pusti još malo na vatri i dodati prethodno spečeni losos i cherry rajčice .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *